Număr telefon

0762 727 737

Adresă email

office@professionallaptop.ro

Reparații TV în Constanța

S-a defectat televizorul dumneavoastră si nu mai are imagine dar are sonor? Acesta e un defect foarte des întâlnit de când s-au răspândit asa de mult televizoarele led. Noi va ajutam cu reparația lui destul de ușor și eficient schimbând toate ledurile cu altele noi. Niciodată nu vom cârpi televizorul clientului schimbând doar ledul/ledurile arse.Si asta pentru ca experienta de zeci de mii de aparate care ne-au trecut prin mâini,ne-a învățat că nu va rezista suficient în timp. Pentru aceasta operatiune noi oferim 12 luni garantie Nu ezitați, măcar încercați reparația televizorului dv. Constatarea este gratuita.

Listă cu servicii

Reparatie placa de baza
Reparatie sursa alimentare
Reparatie modul t-con
Inlocuire barete led
Resoftare

0 K
Dispozitive reparate
0 +
Ani de Experiență
0 %
Clienți mulțumiți

Soluții complexe pentru Orice Problemă

Prețuri avantajoase

Garanție și suport

RECENZII

Părerea Clienților Noștri

Eugen Conciu
Eugen Conciu
2023-11-03
Cei mai buni din Constanța!!! Recomand
R Magda
R Magda
2023-05-17
Recomand cu toată încrederea acest service!!! Domnii lucrează rapid și cu mult profesionalism. Am avut probleme cu un laptop macbook și au făcut treabă de nota 10, sunt foarte mulțumită de reparație! Voi reveni oricând este nevoie 🙂
Alexandru Sergiu
Alexandru Sergiu
2022-08-23
Mi-au reparat o mufa tv pe placa de baza prin refacerea circuitului. Preturi decente. Functioneaza excelent. Multumesc frumos !
Rares Nevodar
Rares Nevodar
2022-04-10
Best service in Bucharest, maybe even Romania. Professional, fast and transparent. Always a pleasure.
Vio Diaconu
Vio Diaconu
2021-12-21
De fiecare data au dovedit profesionalism. Nici nu mă gândesc sa consult si alte service-uri chiar daca au preturi mai avantajoase
Sorin Claudiu V.
Sorin Claudiu V.
2021-03-04
Azi am schimbat tastatura la un MacBook Air 2018 la acest service (app. nu faceti prostia sa scoateti clapetele de tastatura la Mac-urile cu "butterfly keyboard" sa le curatati -- nu le mai puneti inapoi intregi si va alegeti cu o cheltuiala aditionala) Pentru cine stie ce inseamna sa schimbi o tastatura de mac (cu totul) intelege ce a insemnat aceasta operatiune {faci laptopul bucatele, mii de bucatele/scoti niturile pe care Apple le pune acolo ca sa nu se atinga nimeni de fluturasii lor "minunati"/pilesti niturile/baterii lipite de cadrul metalic--o adevarata opera marca Apple}. Baietii sunt super profi, amabili si pe treaba lor. Am desfacut capacul de curiozitate si totul pare in regula. Piesele originale de pe laptop, baterii ne-stranbate, totul functioneaza perfect. S-a rezolvat in doar cateva ore de cand au primit tastatura de la curier. Mai exact a doua zi dupa ce l-am dus. Pretul a fost cel mai bun din sondajele care le- am facut inaninte sa ii aleg pe ei. Poza este dupa finalizarea operatiunii. Multumesc Echipei!
Petre Zaharia
Petre Zaharia
2021-01-15
Am schimbat benzile de backlight la un LG LED smart in timp record. Baietii aveau beretele pe stock si in mai putin de 1 ora au reparat televizorul. Foarte profesionisti si eficienti. Ca si pret, am primit aceleasi cotatii de la alte 2 service-uri. Sunt multumit ?.
Dan Dan
Dan Dan
2020-12-28
Seriozitate, promptitudine și profesionalism. Mi-au reparat un TV LG 4K (schimbat benzile de leduri arse), după cum, mi-au recondiționat laptopul (curățare generală și repus coolerul în funcțiune). Acum ambele funcționează foarte bine. Sunt foarte mulțumit. Recomand!
Professional Laptop

Cauți un centru profesional de reparații telefoane, tablete, TV și laptopuri în Constanța?

Dacă te confrunți cu probleme la telefon, tabletă, TV sau laptop și ești în căutarea unui centru profesional de reparații în Constanța, ai ajuns în locul potrivit. Serviciile noastre specializate îți oferă soluții rapide și eficiente pentru a-ți aduce dispozitivele electronice preferate în stare perfectă de funcționare.

Centrul nostru de reparații se remarcă prin personal calificat și dedicat, cu o vastă experiență în remedierea diverselor probleme tehnice. Indiferent dacă e vorba despre ecrane sparte, baterii descărcate, probleme software sau orice altă defecțiune, suntem aici pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Echipa noastră de tehnicieni profesioniști este echipată cu cele mai recente instrumente și tehnologii pentru a asigura reparații precise și fiabile. Ne asigurăm că fiecare problemă este identificată corect și remediată în cel mai scurt timp posibil, pentru a-ți restabili dispozitivul la parametri optimi.

Pe lângă calitatea serviciilor noastre, ne preocupăm și de confortul clienților noștri. Oferim programe flexibile, prețuri competitive și estimări transparente, astfel încât să știi întotdeauna la ce să te aștepți. Transparența și comunicarea deschisă fac parte din angajamentul nostru față de clienți.

Indiferent dacă ai nevoie de reparații pentru telefonul tău, tableta ta, televizorul sau laptopul, suntem aici să te ajutăm. Noi înțelegem importanța acestor dispozitive în viața de zi cu zi, motiv pentru care ne angajăm să oferim servicii rapide și fiabile, astfel încât să poți reveni la activitățile tale obișnuite în cel mai scurt timp posibil.

Alege profesionalismul și experiența noastră pentru reparația dispozitivelor tale electronice în Constanța. Suntem aici să transformăm frustrarea tehnică în satisfacția utilizării fără probleme a dispozitivelor tale preferate.