service toshiba autorizat
Toshiba este una dintre primele companii care s-a ocupat de dezvoltarea laptopurilor, primul model fiind produs de japonezi inca din 1986, pe vremea cand ideea unui computer de aceste dimensiuni era de domeniul SF si cand inca se facea brainstorming pentru termenul “laptop”. Toshiba a urcat foarte rapid in topul preferintelor utilizatorilor si a devenit una dintre cele mai apreciate marci de laptopuri, datorita raportului foarte bun calitate/pret si multumita gamei variate de modele.
service toshiba piata romana
Laptopurile Toshiba sunt unele din cele mai utilizate branduri intrucat sunt definite de pretul mai scazut in general fata de alte branduri. Problemele lor raman in categoria clasicelor doar ca sunt intalnite un pic mai des decat la alte branduri datorita calitatii pieselor utilizate. Laptopurile Toshiba raman oricum printre preferatele  clientilor care doresc pret bun pentru o utilizare normala zilnica a laptopurilor.
service toshiba la cele mai mici preturi
Chiar daca laptopurile Toshiba au in general o configuratie buna apar probleme de genul “imi merge foarte greu laptopul”. De asemenea apar probleme si la capitolul acumulator.  De cele mai multe ori problemele sunt cauzate de supraincalzire sau de lichidele care au aterizat pe el din greseala.
service toshiba pentru oricine
Oricare ar fi problemele laptopului tau, noi iti putem oferi o solutie profesionala.

service toshiba pentru orice buzunar, contacteaza-ne pentru service toshiba si nu iti va parea rau. stim ca ai nevoie de service toshiba service laptop constantapentru tine, service laptop constantaprofesional

6 Responses so far.

 1. Ana spune:

  Am un leptop toshiba satellite L10 b 102 sa spart displayul si as vrea sa stiu daca se poate repara si cit m ar costa,posibil Hd defect.

  View Comment
 2. Elena spune:

  Bună ziua!
  1. Aș dori să cumpăr o baterie nouă originală pentru un laptop Toshiba Satellite c 855. Cât costă?
  2. Cât costă inlocuirea unui display de laptop Packard-Bell,15,6 și a tastaturii?

  View Comment
 3. Penaru Ionut spune:

  Cat costa sa repar display ul unui model Toshiba C855-25D;15,6″

  View Comment
× Whatsapp Chat