Sony Vaio este cunoscut in toata lumea in primul rand pentru designul si construcţia notebook-urilor,  este un brand cautat pe piata de laptopuri chiar daca pretul lor este peste medie. Insa clientul stie ce plateste. Calitatea este superioara: configuratiile performante, finisajele, plasticele de calitate, culori diferite, conectivitate multimedia, butoane multimedia fac ca acest laptop sa merite pretul cerut de producator.
Service Sony Vaio
O alta caracteristica evidenta este eleganţa. Chiar daca nu esti „un trendinez”, te vei simti bine butonandu-l. Arata ca un laptop de business dar finisajele îl scutesc de aspectul incrancenat.
Service Sony Vaio
Majoritatea defectelor aparute la laptop-urile Sony Vaio sunt cauzate de supraincalzire, motiv pentru care va sfatuim sa ii faceti o curatare profesionala preventiv. Acestea vin echipate cu chip-uri video dedicate de la AMD sau Nvidia care se defecteaza destul de usor din cauza supraincalzirii.
Service Sony Vaio
De obicei, dupa o perioada indelungata de functionare, laptopurile Sony Vaio prezinta probleme destul de des intalnite catalogate pe modele. In functie de model, acestea se pot manifesta:

  • Lipsa imagine pe display si iesirile de semnal video (VGA, DVI, HDMI, S-Video…)
  • Afiseaza imaginea cu dungi sau artefacte, caractere distorsionate
  • Nu afiseaza imagine si se aud beepuri
  • La modelele mai noi se poate sa palpaie led-ul de power la pornire

Service Sony VaioNoi rezolvam orice problema de orice natura a laptopului, va sfatuim sa nu apelati la persoane neautorizate pentru repararea echipamentului dumneavoastra.
Service Sony Vaio
Pretul reparatiei unei placi de baza Sony Vaio in service-ul nostru este de 500 lei si include inlocuirea tuturor pieselor necesare, iar garantia oferita este de 4 luni.   Service Sony Vaio la preturi pentru orice buzunar
Service Sony Vaio
Apelati cu incredere la Service Sony Vaio Autorizat, calitatea serviciilor reprezinta diferenta!

seService Sony Vaiorvice sony vaio autorizat in zona ta. Nu ezzita sa ne contactezi pentru Service Sony Vaio, servicii de calitate, preturi fara concurenta  em
Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat