Sony Vaio este cunoscut in toata lumea in primul rand pentru designul si construcţia notebook-urilor,  este un brand cautat pe piata de laptopuri chiar daca pretul lor este peste medie. Insa clientul stie ce plateste. Calitatea este superioara: configuratiile performante, finisajele, plasticele de calitate, culori diferite, conectivitate multimedia, butoane multimedia fac ca acest laptop sa merite pretul cerut de producator.
Service Sony Vaio
O alta caracteristica evidenta este eleganţa. Chiar daca nu esti „un trendinez”, te vei simti bine butonandu-l. Arata ca un laptop de business dar finisajele îl scutesc de aspectul incrancenat.
Service Sony Vaio
Majoritatea defectelor aparute la laptop-urile Sony Vaio sunt cauzate de supraincalzire, motiv pentru care va sfatuim sa ii faceti o curatare profesionala preventiv. Acestea vin echipate cu chip-uri video dedicate de la AMD sau Nvidia care se defecteaza destul de usor din cauza supraincalzirii.
Service Sony Vaio
De obicei, dupa o perioada indelungata de functionare, laptopurile Sony Vaio prezinta probleme destul de des intalnite catalogate pe modele. In functie de model, acestea se pot manifesta:

 • Lipsa imagine pe display si iesirile de semnal video (VGA, DVI, HDMI, S-Video…)
 • Afiseaza imaginea cu dungi sau artefacte, caractere distorsionate
 • Nu afiseaza imagine si se aud beepuri
 • La modelele mai noi se poate sa palpaie led-ul de power la pornire

Service Sony VaioNoi rezolvam orice problema de orice natura a laptopului, va sfatuim sa nu apelati la persoane neautorizate pentru repararea echipamentului dumneavoastra.
Service Sony Vaio
Pretul reparatiei unei placi de baza Sony Vaio in service-ul nostru este de 500 lei si include inlocuirea tuturor pieselor necesare, iar garantia oferita este de 4 luni.   Service Sony Vaio la preturi pentru orice buzunar
Service Sony Vaio
Apelati cu incredere la Service Sony Vaio Autorizat, calitatea serviciilor reprezinta diferenta!

seService Sony Vaiorvice sony vaio autorizat in zona ta. Nu ezzita sa ne contactezi pentru Service Sony Vaio, servicii de calitate, preturi fara concurenta  em

10 Responses so far.

 1. Mustafa spune:

  Am.un
  Laptop Sony vayo.imi apar
  Dungi cât.costa o.placa numai.placa.nu vreau.sa.schimb nimic.alt.ceva

  View Comment
 2. Dorin Prunariu spune:

  Am un Sony Vaio model SPV132A1CL. Ventilatorul a inceput sa faca zgomot tot mai mult, acum dupa ce cupleaza uruie pur si simplu si se incinge zona lui.
  Ce se poate face? Se poaet schimba cumva ventilatorul?

  View Comment
 3. Catalin spune:

  Buna ziua. Am un laptop sony vayo model SVE171A11M cu placa video ATI Radeon care are probleme la placa video (binecunoscutele linii pe ecran). Laptopul a fost de doua ori in service si s-a schimbat pasta (reflow) si mi s-a zis ca,cel mai probabil trebuie schimbat chipsetul video. As vrea sa stiu daca aceasta operatie se poate face la dvs si cat ar costa.
  Va multumesc.

  View Comment
 4. POPESCU RADU spune:

  sony-vaio vgn-tt 21m – display spart.
  Aveti sa inlocuiti acest display de 11.1″ ?

  View Comment
 5. nicolae georgescu spune:

  Vreau sa schimb bateria,sa-l curat,sa schimb mufa alimentare Sony vaio i5Unde unde va gasesc vreau un nr tel.

  View Comment
× Whatsapp Chat