service apple macbook autorizat, reparatii macbook
Laptopurile marca Apple intra in categoria lucrurilor pe care le vreiDa, au performante foarte bune si calitatea este una de top, dar si imaginea joaca un rol foarte mare în alegerea lor. Calitatea si imaginea vin insa cu un pret, care nu este deloc mic. Iti poti imagina, prin urmare, ca nici sa repari un laptop Apple nu este prea ieftin. Ca sa eviti reparatii extrem de costisitoare, e bine sa iti intretii laptopul si sa il cureti cel putin o data la sase luni.
service apple macbook la cele mai mici preturi
Si acum, partea mai putin frumoasă. O fi laptopul tau grozav de perfomant si foarte bine facut, dar intocmai datorita designului lor compact combinat cu performanta, componentele lor lucreaza la temperaturi foarte mari, care in timp se defecteaza. Chiar daca laptopurile Apple nu prea vin cu defectiuni din fabrica, sau cu erori de asamblare, nu sunt ferite de accidente care ar putea afecta compomentele hardware.
service apple macbook pentru toata lumea, reparatii macbook

Carcasele Apple sunt in general foarte sensibile si usor expuse la “traumatisme”, deci e bine sa tii lichidele departe de laptop. Dacă, totusi, ai vreun accident, fie ca ai varsat cafeaua pe el fie ca l-ai scapat pe parchet, e de preferat sa nu incerci sa il repari singur, avand ca ghid tutorialele de pe YouTube pentru ca risti sa il distrugi definitiv, iti recomandam sa il impachetezi repejor si sa il trimiti la noi. Cu cat il aduci mai repede la reparat cu atat ai sanse mai mari sa nu te doara buzunarele.

Toate seriile Macbook Pro din generatiile 2008 -2013  construite cu cipuri video Nvidia sau ATI nu au fost ocolite de problemele  clasice de dezlipire  a cipurilor sau a adreselor de memorii video   in ciuda robustetii  proverbiale a laptopului.
service apple macbook creat pentru tine, service macbook, reparatii macbook
Asa ca daca laptopul tau nu mai porneste, sau porneste si nu se mai aude acel „bang”, coolerele sunt foarte galagioase, vino cu el la noi,  folosim aparatura de ultima generatie pentru diagnosticare si reparare, si in cel mai scurt timp problema ta va fi rezolvata in mod profesional si la cel mai accesibil pret.

reparatii macbook

service apple macbook la cele mai bune preturi, service macbook, reparatii macbook

service laptop bucuresti pentru tine, service laptop bucuresti profesional, service macbook, reparatii macbook

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat