service-fujitsuFujitsu-Siemens este un brand remarcabil pe piata laptopurilor. Configuratia este tipica pentru segmentul de piata in care se pozitioneaza, iar raportul calitate/pret este, cel putin rezonabil. Ca puncte forte, avem de mentionat ca Fujitsu-Siemens este un tip de laptop practic si foarte “user-friendly”. Ca puncte slabe, trebuie sa spunem ca este destul de pretentios cand vine vorba de defectiuni.
service fujitsu la cele mai bune preturi
Un defect des intalnit in cazurile  laptopurilor Fujitsu Siemens in special cele cu chipset SiS il prezentam in randurile ce urmeaza:
service fujitsu autorizat
In general, producatorul, foloseste acelasi  tip de carcasa pentru marea majoritate a modelelor. In cazul celor cu acest tip de chipset, combinatia carcasa subansamble este una mai putin fericita. Arhitectura SiS  face ca northbridge -ul din aceste configuratii sa se incalzeasca ceva mai tare. Intre carcasa laptopului si acest chip se afla un distantier din cauciuc care din cauza temperaturilor la care este supus isi schimba proprietatile, se lipeste de carcasa si de chip. Dupa o perioada mai lunga acesta devine rigid plus perfect lipit de carcasa si de componenta. Avand in vedere ca temperaturile cresc de-a lungul timpului de utilizare din cauza ca se acumuleaza cantitati substantiale de praf in sistemul de racire, aliajul cu ajutorul caruia este lipit chipsetul pe placa de baza ajunge la temperatura de topire iar carcasa de plastic forteaza chipsetul de care este atasat prin intermediul acelei bucati de cauciuc sa se desprinda. Simptomele in acest caz sunt cele presupus intalnite si in cazul dumneavoastra: nu porneste. Sfatul nostru este ca in cazul in care va puteti dispensa de laptop o scurta perioada de timp sa il aduceti in service. Este o operatiune de lipire care are nevoie de foarte mare atentie si de dispozitive specializate in acest tip de operatiuni.
service fujitsu creat pentru tine
Daca laptopul tau prezinta oricare dintre aceste probleme sau altele care nu sunt mentionate, nu ezitati sa ne contactati!

service fujitsu zona piata romanaservice laptop bucuresti pentru tine, service laptop bucuresti profesional
Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat