service dell creat pentru tine
Compania Dell este una dintre cele mai mari din sectorul tehnologiei informației. Laptopurile nu ocupa cea mai importanta latura a productiei, insa Dell este un jucator important pe piata laptopurilor, datorita gamei foarte variate de modele oferite. Diversitatea a permis intrarea companiei pe aproape toate nisele importante.
service dell profesional, aparatura de top
Dell produce atat laptopuri low-cost cat si modele foarte performante, cum ar fi cele din seria XPS dedicate celor care doresc un laptop media, cele din seria Latitude, create pentru mediile profesionale inalte sau laptopurile AlienWare, special concepute pentru gamerii inraiti. Cel mai adesea, problemele apar la nivelul placii video.
service dell la cele mai mici preturi
Laptopurile Dell prezinta un simptom comun mai multor branduri, si anume supraincalzirea. In mod special la acest brad sistemul de racire trebuie intretinut de un inginer specializat  in service laptop, deoarece se acumuleaza foarte mult praf pe grilele de aerisire, blocand astfel sistemul de racire. Un laptop care se supraincalzeste, este predispus la defectiuni. Supraincalzirea duce la aparitia de defecte aleatorii ale componentelor. Din cauza supraincalzirii se ajunge la probleme de alimentare sau la dezlipirea cipurilor BGA de pe placa de baza.
service dell autorizat
Tot din cauza incalzirii, apar probleme atunci cand laptopul porneste si nu mai afiseaza nimic pe ecran, apar pe ecran artefacte, ecranul devine alb, nu mai merge sunetul, USB-urile, etc.
service dell zona piata romana
Nu recomandam metodele home-made de “rezolvare ” a problemelor, vazute prin tutoriale culese de pe youtube. Incercati sa-i evitati pe cei ce va promit rezolvarea ieftina si rapida a problemelor prin jeturi necontrolate de aer cald, placi de par, lumanari si alte masinarii construite prin casa. Sansele lor de reusita sunt minime  iar garantia lucrarii nu depaseste 2 saptamani.In schimb placa laptopului tau poate suferi pagube iremediabile.

Chiar si atunci cand crezi ca nu mai exista nici o solutie pentru laptop-ul tau, noi suntem aici sa te ajutam pentru a iesi din orice situatie neplacuta.

service-dell1

service dell pentru orice buzunareservice laptop bucuresti pentru tine, service laptop bucuresti profesional
Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat