service acer pentru tine
Laptopurile Acer sunt foarte cunoscute si au ajuns sa aiba o cota de piata foarte mare, datorita preturilor destul de mici. Cu toate acestea, pentru a face preturile accesibile, Acer a redus costurile componentelor si, implicit, calitatea acestora. Fiabilitatea nu este punctul forte al acestor laptopuri, iar posesorii de Acer se confrunta destul de des cu mici inconveniente.
service acer bucuresti
La acest brand, in mod special, sistemul de racire trebuie urmarit in mod frecvent pentru ca este predispus la acumularea de praf pe grilele de aerisire si face ca sistemul sa se supraincalzeasca in intregime la interior. Un sistem supraincalzit induce  reactii aleatorii ale componentelor. Se restarteaza, se opreste, merge greu. Incercati sa curatati sistemul cat mai  des evitand pe cat posibil sa dislocati piese sau panglici in zona ventilatoarelor. Tot din cauza supraincalzirii se ajunge la probleme de alimentare sau de dezlipire a cipurilor BGA.
service acer la cele mai mici preturi
Deseori, acestea sunt semnele ca laptopul tau are nevoie de noi:

 • Laptopul porneste dar nu apare nimic pe ecran;
 • Laptopul porneste si se opreste in mod repetat;
 • Laptopul se opreste subit;
 • Imaginea se dubleaza sau se tripleaza pe ecran;
 • USB-urile nu functioneaza;
 • Nu functionează sunetul;
 • Nu functionează modulul wifi;
 • Pe ecran apar artefacte (puncte mici, colorate, imprastiate peste tot), dungi verticale sau orizontale.

Nu are rost sa cheltui multi bani pe un laptop cand il putem repara pe cel vechi la un cost rezonabil.
service acer autorizat zona piata romana
Te asteptam in cel mai apropiat centru ProfessionalLaptop.ro pentru a-ti aduce laptop-ul la viata!

service acer autorizat, service acer la cele mai mici preturi. nu ezita sa apelezi la noi daca ai nevoie de service acer, service acer creeat pentru tine, pentru ca ne pasa, pentru ca vrem sa fim aproape de tine

service laptop bucuresti pentru tine, service laptop bucuresti profesional

6 Responses so far.

 1. Laura 10 spune:

  Buna seara!Am un laptop Acer ASpire E15 si am placa video defecta. As dori sa stiu un pret estimativ pentru repararea acestuia. Multumesc !

  View Comment
 2. Razvan spune:

  Buna ziua am un laptop Acer Aspire E 15 . I-am spart ecranul, il puteti schimba?

  View Comment
 3. david spune:

  salut am un leptop acer 5738zg si pe ecran nu se mai vede normal , doar daca bat cu ceva lumina in el se vede , dar nu se vede cum ar trb sa se vada , oare de la ce poate fii ? , folosesc un monitor extern ca sa ma pot folosii de el dar displayu de la leptop nu mai vad pe el . ci cu cel extern .

  View Comment
  • admin spune:

   Buna ziua, cauzele pot fi multiple, pentru un diagnostic precis va asteptam cu laptopul la sediul nostru. Pretul maxim al reparatiei ar fi 250 lei in cazul in care este nevoie sa inlocuim display-ul

   View Comment
× Whatsapp Chat