Dell a lansat atat laptopuri entry level accesibile, cat si modele de top de inalta performanta, cum ar fi cele din seria XPS dedicate celor care doresc un laptop multimedia, cele din seria Latitude create pentru mediile profesionale sau cele AlienWare special proiectate pentru gameri inraiti unde cel mai adesea problemele apar la nivelul placii grafice datorita temperaturii crescute la care lucreaza componentele acestora.

Republic of Gamers este gama de top de la Asus, sunt laptopurile care dispun de cele mai rapide procesoare, cea mai recenta tehnologie de grafica 3D, ecrane cu rezolutie mare si o performanta audio comparabila cu cea din studiourile de inregistrari. Aceste laptopuri se supraincalzesc, motiv pentru care va sfatuim sa ii faceti o curatare profesionala cel putin o data pe an. Datorita supraincalzirii componentele acestora cedeaza, in special cip-urile video.

Clevo este unul dintre cei mai importanti producatori de laptop-uri dedicate gaming-ului. Acestea sunt echipate cu ultimele tehnologii de pe piata. Clevo ofera doar platformele,nu si laptopurile finale care ajung la utilizator, acestea din urma fiind customizate fiecare in parte inaintea vanzarii. Deci laptopurile Clevo sunt vandute sub o marca diferita: Laptopuri Sager, Eurocom, AVADirect… Laptopurile Clevo sunt foarte populare datorita raportului lor bun pret/ performanta, dar pretul final poate diferi foarte mult in functie de reseller. Deoarece Sager este unul din cele mai populare modele de Clevo, acesta a fost asociat printre utilizatori ca find acelasi produs.
service clevo special creat pentru tine
Desi sunt utilizate ultimele tehnologii in fabricarea acestor laptopuri, asta nu inseamna ca acestea nu se strica. Pe langa ocaziile cand versi o cana de cafea pe laptop dimineata, fiind prea mahmur, ele lucreaza la temperaturi foarte mari, ceea ce duce frecvent la defectarea cipului grafic.

Fie ca vorbim de Asus Republic of Gamers, Dell Alienware, Toshiba Qosmio, Clevo Sager, Msi Gaming Series sau Lenovo seriile Y, Z, aceste
laptopuri dispun de cele mai rapide procesoare, cea mai recenta tehnologie de grafică 3D, ecrane cu rezolutie mare si o performanta audio comparabila cu cea din studiourile de inregistrari, aceste laptopuri se supraincalzesc, motiv pentru care va sfatuim sa ii faceti o curatare profesionala cel putin o data pe an. Datorita supraincalzirii componentele acestora cedeaza, in special chip-urile video.

Acestea se pot manifesta:

  • laptopul porneste dar nu are imagine
  • laptopul porneste, se aude sunetul de pornire, intra in windows, afiseaza pe display extern, pe displayul intern nu are imagine sau are imagine dar nu are lumina
  • laptopul porneste si se opreste dupa cateva secunde
  • laptopul porneste si se aud mai multe beep-uri
  • laptopul nu porneste, in momentul apasarii butonului de power
  • ledurile laptopului afiseaza un cod de eroare

Noi rezolvam orice problema de orice natura a laptopului, va sfatuim sa nu apelati la persoane neautorizate pentru repararea echipamentului dumneavoastra, in special cand este vorba de aceste laptopuri.

Pretul reparatiei unei placi de baza sau placa grafica a unui laptop din seria gaming in service-ul nostru este de 600 lei si include inlocuirea tuturor pieselor necesare, iar garantia oferita este de 6 luni. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne CONTACTATI !

Apelati-ne cu incredere, calitatea serviciilor reprezinta diferenta!

service-clevo

 em  reparatii-alienware-rog-qosmio-clevo in conditii profesionalereparatii-alienware-rog-qosmio-clevo
Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat