Conform statisticilor, cele mai intalnite tipuri de HDD care ajung in service cu diverse defecte sunt Western Digital si Seagate.

recuperare dateServiciul de recuperare date hdd este necesar in oricare dintre urmatoarele situatii: stergeri accidentale de date, defecte mecanice, harduri arse, harduri lovite sau scapate, probleme firmware ….

Din pacate exista si cazuri in care datele NU POT FI RECUPERATE

DACA DATELE DUMNEVOASTRA SUNT IMPORTANTE NU INCERCATI SA LE RECUPERATI SINGURI, ADRESATI-VA UNUI SPECIALIST IN RECUPERARE DE DATE. ATENTIE! DACA CINEVA ESTE SPECIALIST IN CALCULATOARE NU INSEAMNA CA SE PRICEPE SI LA RECUPERAREA DE DATE.

Vino cu laptopul la cel mai apropiat centru professionallaptop.ro  si unul din specialistii nostri se va ocupa de problema ta in cel mai scurt timp

Recuperare date in conditii profesionalerecuperare date                                                          em

4 Responses so far.

 1. Nico spune:

  Buna seara. Am un laptop fujitsu mai vechi. În seara asta am incercat instalarea unui antivirus avast. Cum nu aveam spatiu suficient pe partiția C am instalat pe D. După restart, am observat ca nu imi apare nicio iconita pt avast si am decis sa il dezinstalez. Apoi am primit un mesaj de genul Recycle bin for disk D is corrupted. Do you want to empty it? Am dat Yes. Problema este ca ulterior am observat ca din discul D mi-au dispărut foldere si fisiere. Ma puteti ajuta sa recuperez aceste date? Multumesc si astept raspunsul dvs.

  View Comment
 2. Nicolae spune:

  Buna ziua.
  Am un hdd de 1tb care nu mai poate fi accesat. Se poate vedea in Bios si in windows dar practic cand vreau sa il accesez se blocheaza.

  Cat costa recuperarea fisierelor de pe el. Poze si video.

  Ms,
  O zi buna !

  View Comment
× Whatsapp Chat