Oricât de rapid și bine ar funcționa computerele când sunt noi, toate par a se încetini pe măsura trecerii timpului. Minunatul computer pe care l-ați cumpărat anul trecut nu se simte la fel de proaspăt după ce instalați o duzină de programe, îl încărcați cu instrumente antispyware și antivirus și descărcați volume imense de nimicuri de pe Internet. Încetinirea se poate produce gradual, încât nici nu vă dați seama, până într-o zi când încercând să deschideți un program sau un fișier vă întrebați „Ce s-a întâmplat cu bietul meu computer?”
Optimizare sistem
laptop-optimizare1-236x300In cazul in care este vorba de o optimizare a sistemului de operare, va putem optimiza sistemul prin curatarea registrilor si  stergerea urmelor navigarii pe internet (fisiere temporare, cookie-uri, istoric), elimina fisierele nefolosite din Windows ( Recycle Bin, registri, documente recente) marind viteza sistemului si spatiul de pe hard disk.
Optimizare sistem

In cazul in care laptopul dumneavoastra suporta un upgrade, vom analiza memoria Ram, poate un cpu mai performant, vom analiza hdd-ul pentru erori de comunicare si va vom propune o oferta de „intinerire” a laptopului dumneavoastra.

Pentru un laptop mai rapid, nu te chinui sa utilizezi tot felul de metode neconventionale, vino cu el la cel mai apropiat centru ProfessionalLaptop.ro, pentru a fi in pas cu tehnologia!
Optimizare sistem

Daca avetiem  nevoie de optimizare sistem, nu ezitati sa ne contactatioptimizare sistem
Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat