Instalare sistem operare pe orice laptop, orice varianta aparuta pe piata, doar cu licenta
Ai un laptop nou-nout pe care trebuie sa il instalezi si sa configurezi totul – pornind de la sistemul de operare, drivere, aplicatii, plugin-uri, samd? Trebuie sa stergi totul de pe un laptop „vechi” si sa il reinstalezi de la zero? Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este da, atunci avem solutia pentru tine!
instalare sistem operare la cele mai bune preturi
Sistemul de operare este o colectie de programe esentiale pentru functionarea unui laptop. Practic, sistemul de operare reprezinta mijlocul prin care utilizatorul acceseaza resursele laptopului(unitati de stocare, placi de interfata audio, vido, retea, etc.) si „comunica” sistemului de calcul comenzile dorite. Dupa instalarea sistemului de operare se pot instala alte aplicatii, programe, jocuri sau pot fi testate functionalitati ale laptopului. In pachet vor intra si instalarea driverelor necesare pentru functionarea tuturor componentelor.

instalare sistem operare pentru laptopul tau
sistem-operare-200x3201-188x300Sistemul de operare instalat trebuie ales astfel incat sa fie compatibil cu aplicatiile, programele si jocurile dorite, dar si cu hardware-ul disponibil (unitate centrala, echipamente periferice, etc.)
instalare sistem operare pentru orice buzunar
Clientul trebuie sa detina licenta de utilizare a sistemului de operare ce va fi instalat (daca este cazul) sau sa accepte conditiile generale de utilizare a acestuia (pentru programe shareware, adware sau freeware). Daca nu detineti licenta de utilizare pentru aplicatiile dorite, va putem ajuta sa obtineti licente Microsoft si ale altor producatori la preturi promotionale.

In cazul in care esti utilizator al unui sistem Apple, acestea folosesc sistemele de operare OSX, care se pot instala in functie de versiunea potrivita pentru hardware-ul tau. De asemenea iti putem face upgrade la ultima versiune sau downgrade la o versiune mai rapida, mai stabila, conform preferintelor tale.

De la instalare, pe parcursul trecerii timpului şi instalării a tot mai multe aplicaţii, sistemul de operare  va rula din ce în ce mai greu pâna veti ajunge la punctul în care reinstalarea devine o necesitate.
instalare sistem operare

De cele mai multe ori apelati la prieteni sau cunostinte, dar in final constatati ca nu sunteti multumit de felul in care s-a efectuat instalarea. Deseori se intampla sa nu mai gasiti CD-ul cu sistemul de operare pe care l-ati primit la cumpararea calculatorului si astfel instalarea de drivere sau aplicatii sa creeze reale probleme,aici intervenim noi cu ultimele drivere si solutii necesare pentru functionarea tuturor componentelor.
instalare sistem operare
Echipa noastra va poate instala si configura diverse sisteme de operare printre care:

Instalarea sistemului de operare se poate face si pe netbook-uri sau laptopuri cu unitati optice defecte.
instalare sistem operare
Vino cu laptopul la cel mai apropiat centru professionallaptop.ro pentru a instala sistemul de operare in siguranta

instalare sistem operareinstalare sistem operare in conditii profesionale. contacteaza-ne pentru instalare sistem em operare
Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat