Mufele de laptop sunt elemente foarte vulnerabile care se pot desprinde. Toate mufele (mufa de alimentare, mufa USB, mufa pentru sunet / audio, mufa serial, mufa firewire sau mufa video etc) sunt lipite direct pe placa de bază.Adaptorul AC / DC sau incarcatorul asigura alimentarea cu energie si totodata incarca si bateria laptopului. Este foarte importanta folosirea incarcatorului corect. Daca te afli in situatia in care este de vina cablul sau mufa de alimentare, pe acestea poti foarte bine sa le inlocuiesti, sa le schimbi. Trebuie doar sa te asiguri ca noua mufa are marimea si caracteristicile mufei vechi.
inlocuire mufa laptop

Majoritatea laptopurilor au un punct slab comun: mufa de alimentare. Se mai intampla sa te impiedici de firul de la incarcator, firul de la casti, statie, lan, cand acesta este conectat la laptop, iar atunci mufa se poate defecta, deteriora sau chiar sa se rupa din placa de baza. Laptopurile moderne folosesc destul de multa putere, de la 60W pana la chiar 350w in cazul anumitor laptopuri dedicate gaming-ului, iar in aceste cazuri contactele de pe placa de baza se slabesc, mufa se incinge, ajungandu-se de la topirea carcasei pana la „prajirea” placii de baza in zona mufei de alimentare.  Fiind lipite direct pe placa, aflate in imediata apropiere a circuitelor integrate, reparatiile solicita o atentie deosebita la detalii. Procedura implica desprinderea mufelor si inlocuirea acestora sau in unele cazuri repararea acestora.

inlocuire-mufa-laptopProblemele la mufele audio ale unui laptop sunt comune si apar din pricina gradului de uzura ridicat, de la extragerea neatenta a mufei jack sau a unor lovituri accidentale aplicate asupra acesteia in timpul folosirii. Rezultatul este pierderea sunetului in boxele incorporate, pierderea sunetului in casti sau amandoua.

După cum ar fi logic, orice dispozitiv trebuie scos din mufa tragand usor si perpendicular, altfel mufele risca sa se rupa sau sa se fisureze sau sa se dezlipeasca.

Si pentru ca dupa tratamente eronate repetate, inevitabil vei ajunge la service-ul de laptopuri, iti vom explica cum vom proceda noi ca să iti reparam mufele.
inlocuire mufa laptop Vino  la cel mai apropiat centru professionallaptop.ro  si o echipa de specialisti iti va inlocui mufa cu una noua!
inlocuire mufa laptop
Inlocuirea sau relipirea mufei de alimentare nu este o treaba usoara. Pentru aceasta operatie poate fi nevoie si de cateva ore, in functie de modelul de laptop. Pentru a ajunge la mufa de alimentare, acesta trebuie demontat complet.
inlocuire mufa laptop
Daca ai nevoie sa inlocuiesti o mufa sau ai chiar toate mufele rupte de pe placa de baza, la professionallaptop.ro pretul nu se schimba, vei plati doar 100 lei

inlocuire mufa laptop, vino aici pentru inlocuire, ai parte de inlocuire inlocuire inlocuire mufa

contacteaza-ne pentru inlocuire mufa laptop in service

inlocuire mufa laptop autorizat

 

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat