Digitizer Touchscreen Tablete IBUY

Digitizer Touchscreen Tablete IBUY

În luna mai 11/2013 Tehnică mobilă a lansat S785 cu 7.85 inch ecran IPS, ultra-subțire de înaltă calitate aliaj de aluminiu ultraușoare.
Tehnică mobilă S785 este evaluată în segmentul premium pentru ecrane IPS echipate cu claritate, cu configurații teribile: quad-core de 1,2 GHz 4 x 4 de performanță puternică pentru a juca toate jocurile puternic, cu o grafica 4 lucrători 1GB DDR3 RAM și procesor PowerVR SGX544MP ajutor computer care rulează fără probleme blând, rapid.
16GB de memorie în computer, împreună cu slot pentru card de memorie de pana la 32GB poate fi atașat, poate copia muzică, filme sau fotografii stocate confortabil.
Tehnică mobilă S785 cu tehnologia ecran IPS se aplică pe MINI IPAD ar trebui să poată vedea clar, chiar și diferite unghiuri de înclinare  (frumoase decât ecranele LCD obișnuite când este privit din unghiuri diferite)

Pentru aceste tablete, cele mai cerute produse sunt:

Touchscreen Digitizer IBUY S785 alb Geam Sticla Tableta- 150 lei, montaj inclus

Touchscreen Digitizer IBUY S785 Geam Sticla Tableta-150 lei, montaj inclus

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat