Digitizer Touchscreen Tablete Grundig

Digitizer Touchscreen Tablete Grundig.

Presupun că ați auzit de Arctic, compania ce produse frigidere de peste 30 de ani de zile. Au intrat în portofoliul Arcelik, Grundig face parte din acest consorțiu. Au decis la început de 2014 ca fiecare muncitor să primească câte o tabletă Grundig de 7 inch, modelul Grundig STYLE TAB GTB701.

Specificații detaliate pentru Grundig STYLE TAB GTB701: 

– display IPS de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli;

– procesor Rockchip dual-core la 1.6 GHz pe ARM Cortex-A9, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– Wi-Fi în standardele b/g/n, microUSB, miniHDMI, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 2 Megapixeli cu LED flash și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3000 mAh, 318 gr.

În pachet găsiți tableta, cablu microUSB – USB 2.0, cablu cu USB 2.0 compatibil cu stick 3G sau flash cu spațiu de stocare, încărcător pe jack separat.

Tableta este fabricată din plastic cu ramă din metal, în culoarea albă. În partea frontală nu se evidențiază niciun element de branding. Toate elementele de conectivitate sunt poziționate pe o latură + butonul de power, reglarea volumului pe lateral stânga.

Rulează Android 4.1 Jelly Bean fără vreo customizare la nivel de UI și cu puține aplicații preinstalate (ApkInstaller, Browser, Calculator, Calendar, Cameră foto, Căutare vocală, Căutați, Ceas, Descărcări, E-mail, Explorer, Galerie, Gmai, Căutare, Înregistrare sunet, Magazin Play, Muzică, Setări, Smart Remote și Video).

Pentru aceasta tableta va putem oferi:

Touchscreen Digitizer Grundig GTB 701 Geam Sticla Tableta– 150 lei, montaj inclus

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat