Digitizer Touchscreen Tablete Archos

Digitizer Touchscreen Tablete Archos.

Archos este o companie din Franța recunoscută pentru tabletele și telefoanele sale cu Android ce ies în evidență prin raportul preț / specificații. Desi s-ar putea sa nu le gasiti creatiile la fel de usor ca celor de la Samsung sau Asus, tabletele si smartphone-urile Archos au lasat o impresie placuta printre cunoscatori. Din acest motiv, zilele urmatoare la IFA 2013 compania franceza va profita de ocazie pentru a-si reimprospata portofoliul de dispozitive.

Printre noile tablete ale companiei se numara Archos 97b Platinum HD, Archos 101 XS 2, seria de produse Xenon si doua dispozitive din aceeasi clasa destinate copiilor cu numele de Archos 80 ChildPad si Archos 101 ChildPad.

Tabletele Archos sunt distribuite oficial în România prin intermediul Arobs Transilvania Software. Ei spus că Archos sunt numărul patru în Europa, au făcut tablete Android din 2008.

Compania Arobs Transilvania Software este specializată în dezvoltarea de software pentru aplicaţii mobile, soluţii de localizare şi management al flotelor auto folosind tehnologia GPS, precum şi soluţii de SFA şi CRM pe terminale mobile.

În anul 2008 Arobs a lansat Smailo, primul brand de sisteme de navigaţie GPS din România, iar incepând cu anul 2012, portofoliu Smailo a fost extins prin lansare tabletelor Smailo Web Energy.

Compania franceză Archos, cu peste 4 milioane de tablete vândute în anul 2012, are sediul central la Paris şi deţine şapte fabici la nivel global. Parteneriatul demarat cu Google Android în anul 2008 a ajutat Archos să devina unul dintre cele 8 branduri de tablete certificate de Google la nivel mondial.

Pentru aceste tablete, cele mai cerute produse sunt:

Touchscreen Digitizer Archos 101 Copper Geam Sticla Tableta-200 lei, montaj inclus

Touchscreen Digitizer Archos 70 Copper 3G Geam Sticla Tableta-200 lei, montaj inclus

Touchscreen Digitizer Archos AC70C Cobalt Geam Sticla Tableta-200 lei, montaj inclus

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat