Oferim servicii de Diagnosticare Laptop Gratuit pentru toate echipamentele ajunse in service-ul nostru. Este prima si cea mai importanta operatie in procesul de reparatie al laptopului tau. Procesul de diagnosticare variaza in functie de defectul aparut, de cele mai multe ori simptomele pot fi asemanatoare sau chiar aceleasi pentru mai multe defecte.

Diagnosticarea primara se face in momentul in care ajungeti cu laptopul in service-ul nostru, moment in care vi se comunica o durata a reparatiei estimativa si un pret pentru aceasta operatie.

Diagnosticarea complexa presupune demontarea laptopului si identificarea componentei sau a componentelor defecte folosind aparatura specializata in acest sens. Sunt si cazuri in care nu se poate efectua o diagnosticare precisa, cazuri in care vedem cu exactitate ce piese sunt defecte doar dupa ce intervenim asupra echipamentului dumneavoastra. Acest proces poate dura de la 1-2 ore pana la 24 de ore.

In momentul in care este stabilit un diagnostic, clientul este contactat telefonic sau prin email si i se va comunica pretul si durata reparatiei efective, reparatie care se efectueaza doar dupa acordul clientului.

diagnosticare laptop pentru aflarea defectului laptopului
Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat