Oferim servicii de Diagnosticare Laptop Gratuit pentru toate echipamentele ajunse in service-ul nostru. Este prima si cea mai importanta operatie in procesul de reparatie al laptopului tau. Procesul de diagnosticare variaza in functie de defectul aparut, de cele mai multe ori simptomele pot fi asemanatoare sau chiar aceleasi pentru mai multe defecte.

Diagnosticarea primara se face in momentul in care ajungeti cu laptopul in service-ul nostru, moment in care vi se comunica o durata a reparatiei estimativa si un pret pentru aceasta operatie.

Diagnosticarea complexa presupune demontarea laptopului si identificarea componentei sau a componentelor defecte folosind aparatura specializata in acest sens. Sunt si cazuri in care nu se poate efectua o diagnosticare precisa, cazuri in care vedem cu exactitate ce piese sunt defecte doar dupa ce intervenim asupra echipamentului dumneavoastra. Acest proces poate dura de la 1-2 ore pana la 24 de ore.

In momentul in care este stabilit un diagnostic, clientul este contactat telefonic sau prin email si i se va comunica pretul si durata reparatiei efective, reparatie care se efectueaza doar dupa acordul clientului.

diagnosticare laptop pentru aflarea defectului laptopului

2 Responses so far.

  1. Adrian spune:

    Buna ziua

    Am un HP 650 (i3 – 2328M 2.20GHz) fara HDD si as vrea sa stiu cat ma costa sa facem o diagnosticare sa stiu daca functioneaza, ca sa stiu daca-i cumpar hard(SSD)

    View Comment
× Whatsapp Chat