In ultima vreme, din ce in ce mai multe computere sunt infectate, chiar daca multe dintre acestea au un antivirus cu protectie real time.

De forme si dimensiuni diferite, virusii informatici fac imposibila accesarea anumitor fisiere, documente sau cu ajutorul unei conexiuni la internet, faciliteaza furtul de date personale.

Viermii: sunt acele soft-uri care sunt aduse intr-un computer cu un sistem de operare vulnerabil la astfel de atacuri, prin intermediul internetului. Cea mai uzuala cale de infestare cu aceasta clasa de virusi este data de MAIL . Acestia folosesc identitatea utilizatorului pentru a trimite spam-uri si junk e-mail-uri, astfel infectand si alte computere.devirusare laptop

Troienii: au capacitatea de a se ascunde sub masca altui program. Prin accesarea functiei acelui program este permis accesul neautorizat al unor persoane straine in propriul sistem. Astfel, datele confidentiale, dar si coduri de acces la conturi bancare sau parole de conturi ajung la indemana cuiva strain.

Spyware: fac din navigarea pe net  foarte enervanta datorita reclamelor afisate la modul obsesiv.

Inginerii nostri va stau la dispozitie pentru o devirusare laptop profesionala si asistenta in protejarea informatiei.Vino cu laptopul la cel mai apropiat centru professionallaptop.ro si va vom:

  • instala un program antivirus
  • scana si devirusa sistemul
  • imuniza sistemul
  • instrui in vederea evitarii unor viitoare virusari
Te asteptam pentru Devirusare Laptop profesionalaDevirusare Laptop

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat