Defecte frecvente pe care utilizatorii le semnaleaza in cazul laptopurilor

 • service-laptop

  Totusi, pana si cel mai bun prieten te lasa la un moment dat, laptopurile, din fericire, mentinand aceasta pozitie pret de o scurta perioada de timp. Spunem asta pentru ca orice laptop care s-a defectat poate fi reparat intr-un service, indiferent de natura defectului sau de modelul pe care il detinem. Exista multiple locuri in care va puteti repara laptopul insa noi am ales sa discutam despre cei mai buni: Professional Laptop – un loc in care puteti beneficia de cele mai bune servicii de reparatii laptop din Bucuresti si nu numai.
  Aflate printre cei mai buni prieteni ai zilelor noastre, laptopurile sunt accesorii de care cu greu ne putem detasa. Sunt compacte, usor de transportat, inglobeaza tehnologie de varf si ne servesc in diferite momente in care solutiile nu sunt tocmai variate.

  Cu ajutorul acestor baieti am aflat si care sunt cele mai intalnite defecte ale unui laptop uzual, fie el de veche generatie sau din gama noua, asa cum sunt ultrabook-urile. Utilizatorii care ajung intr-un service pentru laptop-uri sunt dintre cei mai diversificati, cu modele de laptopuri diferite si cu probleme la fel de diferite. Dintre ele, exemplificam in modul urmator:

  Supraincalzirea

  Acesta este un defect de cele mai multe ori nebagat in seama de catre utilizatorii fara experienta. Orice supraincalzire are o cauza, de cele mai multe ori fiind vorba despre unul sau mai multe coolere care nu mai functioneaza corespunzator. Daca acel cooler problematic s-a ars, el trebuie schimbat in cel mai scurt timp pentru a nu periclita starea altor componente. Daca este vorba despre o depunere agresiva de praf, modelul vostru ar trebui dus in service pentru o operatiune de curatare laptop profesionala.

  Display spart

  Cauzele cedarii unui display de aceasta forma sunt relativ simple: un soc mecanic puternic a avut loc, exemplele cele mai elocvente fiind cazaturile sau loviturile altor obiecte. In cazul unui display spart, el poate functiona partial sau poate sa nu mai afiseze absolut nimic. Pentru o reparatie, este foarte posibil sa aveti costuri mai mari decat daca schimbati display-ul cu unul nou sau second hand.

  Tastatura defecta

  Tastatura unui laptop este in mod cert suprasolicitata, majoritatea sarcinilor de zi cu zi fiind realizate cu ajutorul tastelor. Daca vi se intampla sa sesizati ca anumite taste nu mai raspund cu aceeasi rapiditate la comenzi, este foarte posibil sa aveti praf sau alte impuritati care impedica prelucrarea impulsurilor.

  Se poate curata destul de facil, cu mentiunea ca trebuie sesizata din timp problema pentru a creste sansele interventiei. Se mai poate intampla ca lichidul sau alte impuritati sa ajunga pe placa de baza si sa avem parte de probleme mult mai severe, precum un scurtcircuit. Actionarea nu se recomanda a se face pe cont propriu ci intr-un service, alaturi de un tehnician cu cunostintele de rigoare.

  Alaturi de cele trei defecte importante amintite, utilizatorii se mai confrunta cu probleme la nivelul touchpad-ul, mufelor(fie de alimentare, fie portul de placa de retea, USB sau multimedia) cat si cu probleme severe la nivel software(sistem de operare, programe sau antivirus).

  Voi ce problema ati avut cu actualul laptop?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat