Adeseori laptopul dumneavoastra intampina probleme, blocandu-se si incalzindu-se datorita prafului ce se afla in interiorul acestuia. In acest moment laptopul functioneaza greu, scotand zgomote ciudate si supraincalzindu-se. Aceasta problema influenteaza negativ buna functionare a laptopului iar pentru a rezolva aceasta problema ai nevoie de o curatare laptop de praf si de inlocuirea pastei termoconductoare.

Praful, scamele si parul de animale sunt un real pericol pentru sanatatea laptopului dumneavoastra daca acesta nu este cosmetizat periodic. Indiferent ca este APPLE,  SONY, DELL, HP sau ASUS, foarte multe notebook-uri ajung in service cu defecte la placa de baza sau video, procesor, memorii chiar si HardDisk cauzate de acumularea de praf in sistemul de racire.
curatare laptop cosntanta,
Foarte putini clienti vin EXPRES in service cu doar pentru a face o curatare de praf periodica. Majoritatea utilizatorilor ajung la noi cand deja este prea tarziu.
curatare laptop constanta, curatare coantans
Curatarea de praf reprezinta un beneficiu major atat pentru laptop, cat si pentru utilizatorul final, avantajele fiind pe masura. Realizand o curatare profesionala de praf,  MACAR odata pe an, puteti evita sa ajungeti la reparatii care va vor costa de 5-6 ori mai mult.
curatare laptop constanta, curatare constanta
Cand este necesara o curatare ?

  • laptopul se supraincalzeste,
  • se blocheaza aleator,
  • acesta se opreste in mod aleator,
  • se inchide in timp ce ruleaza jocuri sau filme,
  • sau chiar nu mai porneste  deloc(cel mai GRAV!)

Curatarea notebook- ului este o necesitate, avand in vedere ca, vrem, nu vrem, il expunem la praf
 constanta, curatare constanta
Chiar daca ai vazut tutoriale pe net despre cum sa iti cureti echipamentul, acestea nu sunt intotdeauna corecte. Nu risca sa iti defectezi de tot sistemul, vino cu el la cel mai apropiat centru professionallaptop.ro pentru o curatare  profesionala si noi iti vom asigura curatarea completa si optimizarea sistemului de racire, inlocuirea pastei termice cu Arctic MX2, testare pentru verificarea rezultatelor.

Curatarea laptopului de praf dureaza aproximativ 2 ore in functie de modelul acestuia si se va efectua la sediul nostru intr-un mediu profesional. 
Este important ca radiatorul sa fie eliberat de praful acumulat prin
circularea constanta a curentului de aer produs de coolerul sistemului. De asemenea, in urma curatarii de praf si zgomotul se va reduce simtitor, facand operarea mai placuta. O operatiune extrem de delicata este inlocuirea pastei termoconductoare aplicata pe procesor si pe cipul video. Acestea sunt mai intai bine curatate de pasta veche si intarita, suflate toate scamele, si intinsa uniform pasta noua arctic MX2. In cele din urma laptopul este testat in programe de randare 3d pentru analizarea stabilitatii sistemului.

De asemenea, oferim serviciul de curatare laptop asistata la pretul de 150 lei, caz in care curatarea laptopului se face in prezenta clientului pe loc, numai pe baza de programare si este prioritara oricaror alte operatii ce se desfasoara in service la momentul respectiv

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!
 constanta, curatare constanta
Un sistem de racire curat, care functioneaza in parametrii optimi te fereste de neplacerile cauzate de incalzirea excesiva a laptop-ului

 curatare laptop constantade praf

curatare constanta, curatare la domiciliu, curatare de praf.

curatare laptop constanta, curatare  constanta, reconditionare cooler constanta, curatat , curatare tastatura, curatare constanta

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat