Cele mai bune & cele mai slabe branduri de laptop- uri 2016

Indiferent dacă achiziționați o mașină, o mașină de spălat sau un calculator, brandul contează. De aceea, in fiecare an, vom evalua cele mai apreciate branduri de laptop pentru a determina ce companie oferă cele mai bune produse și suport tehnic de calitate. În timp ce companiile mai slab cotate oferă unele laptop-uri de calitate și brandurile de top au câteva produse mai slab calitative. Este important să știți cate ceva despre fabricant atunci când aveti în vedere achiziția unui laptop.

reparatii-laptop-obor

În acest an, Apple si Dell au menținut pozițiile ca nr. 1 si nr. 2 ca evolutie a brandurilor,în timp ce Asus a sărit în sus de la locul șapte pe pozitia a 3-a, pe baza unor produse foarte performante. În același sens, HP a scăzut de pe locul 3 pe locul 6, din cauza unor serii de laptopuri mediocre, nu prea inovatoare si suport tehnic problematic.

1. Apple 

Apple  rămâne brand-ul de top pentru al șaptelea an consecutiv, datorită combinației celor mai bune laptop-uri din clasa si lider in suport tehnic. Compania cu sediul in California Cupertino, a primit, de asemenea, scoruri de top pentru software-ul său aproape perfect  și pentru acoperirea  garanției ce vă permite să reparati un produs defect la orice reprezentanta Apple din lume.

reparatii-laptop-obor-2

 

2. Dell

Pentru al doilea an consecutiv, Dell este cel mai bun fabricant de laptopuri non-Apple – și numărul 2 în ansamblu – din cauza gamei lor de laptopuri performante și a garanției oferite. Compania oferă cea mai vasta gamă de laptop-uri, variind de la sistemele low-cost și Chromebookuri pana la platforme de jocuri high-end.

reparatii-laptop-obor-5

 

3. Asus

Asus a urcat pe locul al treilea în acest an datorita produselor sale atractive, bine construite. Mulțumită laptop-urilor de înaltă calitate, cum ar fi Asus Zenbook, producătorul taiwanez a avut locul al treilea în categoria Recenzii. Brandul, de asemenea, a avut succes datorită prețului agresiv la unele produse, cum ar fi Asus F555LA, un laptop cu un ecran de 1080p la un pret mai mic de 400$.

reparatii-laptop-obor-3

reparatii-laptop-obor-4

 

 

Cele mai bune branduri laptop din 2016
Marca: Rang: Scor global (din 100)
Apple 1 83
Dell 2 82
Asus 3 81
Lenovo 4 77
MSI 5 75
HP 6 73
Microsoft 7 71
Acer 8 67
Samsung 9 60
Toshiba 10 58

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Transport Pick-up & Return Gratuit

Intampini probleme cu laptopul sau televizorul tau si nu poti ajunge la noi? ✅ Venim noi sa il ridicam. Il reparam si ti-l returnam in deplina siguranta. GRATUIT

Nu vreau sa beneficiez de transport gratuit, multumesc.
Venim la tine acasa sau la birou oriunde in Orasul Constanta
× Whatsapp Chat